Innan Nadia var här och träffade Balto hade jag nästan givit upp hoppet om min 10åriga husky. Jag trodde heller inte helhjärtat på djurkommunikation.
Efter Nadia var hos oss och pratade med Balto så har jag och Balto fått en helt annan relation till varandra. En relation med mera kärlek, respekt och ett lugn.
Flera gånger har jag nu kunnat nå Balto när han har blivit stressad, börjat skälla eller varit orolig. Det i sig har lätt till en starkare relation mellan oss. Han får vara lös med oss hela tiden och vara med, på promenaderna får han bestäma mera vart han vill gå och vi njuter av nuet tillsammans. Ibland läggar han sig ner på en gräsmatta för att få njuta, då tar jag tillfället i akt och sätter mig ner bredvid honom för att klia han på magen, busa lite och mysa med lite hundgodis.
Jag som ägare lyssnar mer på Balto och är mera uppmärksam på hans signaler på ett annat sätt. Jag pratar mera med honom och g
er han den respekt, det lugn han behöver och massa kärlek.
Jag är så så glad över att jag gav Nadia tilliten till att försöka nå Balto. Detta är nått flera borde göra oavsett om man har problem med sitt djur eller inte. Vi som ägare pratar alldeles för lite med våra djur. Stort tack till Nadia för din kunskap och för ditt stora hjärta och engagemang

IMG_4049

Nathalie och Balto